Yritys

Rakennesuunnittelua yli 30 vuoden kokemuksella

Insinööritoimisto Jennacon Oy on tietokonemallinnuksen ja rakennesuunnittelun yhdistämiseen erikoistunut rakennesuunnittelutoimisto. Taustallamme on yli 30 vuoden kokemus monipuolisista rakenne- ja elementtisuunnitteluprojekteista. Toiminta-aluettamme on koko Suomi ja pääkonttorimme sijaitsee Mikkelissä. Yrityksemme on perustettu vuonna 2005.

Tarjoamme käyttöösi kaikki perinteiset ja lain vaatimat rakennesuunnittelupiirustukset ja -asiakirjat täydennettyinä tietokonemallinnuksesta saatavilla monipuolisilla lisätiedoilla ja -materiaaleilla.

jennacon_1

Virtuaalinen rakentaminen avaa mahdollisuuksia

Tietomallinnus ja virtuaalinen rakentaminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden nähdä ja kokea vielä suunnitteluvaiheessa oleva rakennuskohde realististen ja inspiroivien animaatioiden ja myyvien stillkuvien avulla. Tietomallinnuksesta saatavat lisämateriaalit helpottavat merkittävästi projektin esittelyä sidosryhmillesi ja päätöksentekijöille ja ne havainnollistavat tulevien muutosten luonnetta ja toimivuutta.

Tietomallinnus nostaa projektisi kustannustehokkuutta, sillä se tarjoaa käyttöösi tarvikkeiden määräluettelot ja kolmiulotteiset rakennekuvat. Tämä nostaa tarvikkeiden ja materiaalien tilaustarkkuutta ja avaa uudenlaisia mahdollisuuksia alihankkijoiden kilpailuttamiseen.

jennacon_2

Share