Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelua tarvitaan kaikessa rakentamisessa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme tietomallinnuksessa ja rakennesuunnittelussa. Tavoitteenamme on olla aina mukana rakennesuunnittelualan kärjessä.

Strategiamme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tämän lupauksen täytämme hyödyntämällä aina uusimpia käytettävissä olevia suunnittelutyökaluja ja -menetelmiä.  Toteutamme kaikki rakennesuunnitelmamme moderneilla, tietokonepohjaisilla, suunnittelutyökaluilla.

rakennesuunnittelu2_03

Jennaconin tekemä rakennesuunnittelu mahdollistaa

  • perinteiset 2D-rakennekuvat
  • havainnolliset 3D-rakennekuvat
  • myyntiä ja visualisointia tukevat fotorealistiset valokuvat suunnittelukohteesta
  • sidosryhmäviestintää tukevat animaatiovideot suunnittelukohteesta
  • määräluetteloita mallinnettuista rakenteista

jennacon_2

Palvelutarjontaamme sisältyvät uudis- ja korjauskohteiden rakennesuunnittelu, runkojärjestelmien ja -materiaalien valinnat ja lujuustarkastelut, rakenteiden suunnittelu, valmisosien tuotantosuunnitelmien laatiminen, sekä erilaisten rakennusfysikaaliset ja käyttöikään liittyvien selvityksien laatiminen. Tietokonepohjaisten työkalujemme ja tietomallinnuksen ansiosta pystymme myös luomaan määräluettelot tarvittavista rakennustarvikkeista.

Suomessa rakennusvalvontaa koskeva lainsäädäntö määrää, että rakennesuunnittelu on aina toteutettava ennen varsinaisten rakennustöiden aloittamista. Palvelemme sinua kaikissa rakennussuunnittelutehtävissä, olipa rakennuskohteesi sitten suuri tai pieni!

Share